divendres, 24 de febrer del 2012

Pomelo y los contrarios de Ramona Badesku i Benjamin Chaud

Quan Pomelo era petit no sabia distingir entre poc i molt, dalt i baix, remot o llunyà…En aquesta nova entrega de les aventures del Pomelo, l’elefantet rosa ens torna a enamorar amb el seu particular i especial recorregut pel món dels contraris amb la seva habitual filosofia de vida, reflectida en unes il·lustracions plenes de tendresa i humor, que a vegades no expressen exactament el contrari sinó més aviat allò que és complementari, o fins i tot molt sovint allò sorprenent. Cada nou concepte après per en Pomelo és tota una aventura plena d’encant i subtilitat que ens posa un somriure als llavis cada vegada que girem pàgina.  Us encantarà!



dilluns, 20 de febrer del 2012

Las más bellas nanas del mundo, de Kókinos

Volem destacar el darrer llibre publicat en aquesta preciosa col·lecció de l'Editorial Kókinos, perquè es tracta d'una recopilació interessantíssima de cançons de bressol de tot el món , des de Mali fins al Japó, amb unes cançons molt boniques que us agradaran tant a grans com a petits.

El llibre està dividit en grans grups culturals, (escala eslava, escala africana, etc.),  i cada grup, il·lustrat per un il·lustrador/a diferent. Totes les il·lustracions són una preciositat, i també les cançons, molt ben enregistrades en un Cd inclòs en el llibre.

Realment val molt la pena.

divendres, 10 de febrer del 2012

Ottolina al mar de Chris Riddell

El darrer llibre de les aventures de l'excèntrica Ottolina no ha decebut als lectors més joves. L'editorial Cruïlla és l'encarregada de publicar les històries escrites i il·lustrades per l'autor anglès Chris Riddell.

L'Ottolina és una nena diferent de totes les altres. Viu a la gran ciutat amb el seu singular amic el senyor Munroe. Junts formen un gran equip d'aventures d'allò més estrafolàries i surrealistes. En aquesta nova aventura la jove aventurera haurà de creuar el mar amb submarí per trobar al seu incondicional amic que ha desaparegut d'una forma molt estranya.

Un  dels tret distintiu  de la sèrie de l'Ottolina són les fantàstiques i acurades il·lustracions que crea Riddel amb la combinació dels colors negre i verd. Els secret del seu èxit: l'equilibri entre una bona narració i unes il·lustracions plenes de petits detalls on perdre's.


Altres títols de la col·lecció són L' Ottolina i la gata groga i L'Ottolina va a l'escola. Us atraparan!



dimecres, 8 de febrer del 2012

Maquillatges de fantasia d'Àngels Navarro

Com cada any, durant el mes de Febrer celebrem el Carnestoltes i les editorials aprofiten per presentar novetats sobre disfresses i maquillatge per a menuts i grans. Avui us volem recomanar un projecte d'Àngels Navarro editat per Imaginarium-Cercle de Lectors.

El kit està format per 29 fitxes amb cinc sintètics passos per aprendre de forma senzilla a maquillar-nos de gat, fada, sol, bruixa o fins i tot de fons marí. Un llibre ideal per agafar idees, inspirar-se i remoure la nostra creativitat. Si tens una festa de disfresses o encara no has decidit la disfressa de Carnestoltes, aquest pot ser el teu llibre de referència. L'èxit està assegurat!

divendres, 3 de febrer del 2012

Quin dia tan bèstia! de Mary Rogers

Fa uns mesos l'editoral Magrana va reeditar un clàssic de la literatura juvenil que encantarà als més joves.  Amb un humor fresc i àgil, Rogers ens endinsa en el món i els problemes de la jove Annabel Andrews. N'està farta d’obeir les ordres de la mare i no poder fer allò que vulgui. Desitja tant ser gran que un matí quan es desperta descobreix que s’ha convertit en la seva mare de cap a peus. L’Annabel està pletòrica, ha aconseguit el seu somni! Però no tot és tant fantàstic com sembla....ser mare treballadora no és una tasca gens fàcil... L’Annabel ho anirà descobrint en el transcurs del relat.

Un llibre imprescindible per a nois i noies que vulguin passar una bona estona amb les grans dosis d’humor agut que caracteritzen la Mary Rogers!