dissabte, 29 de setembre del 2012

LA MEVA PRIMERA GUIA DE BOLETS. Ed. La Galera. VV.AA. Òscar Julve (il.l)

L'editorial La Galera edita una col·lecció de guies de coneixements per a nens molt interessants i útils per a l'aprenentatge en el camp de les ciències naturals. La primera que va publicar va ser La meva primera guia de bolets.
Es tracta d'una guia adaptada o una primera aproximació a l'art de caçar bolets que s'estructura en quatre parts. En primer lloc, per ser un bon boletaire cal informar-se al respecte. Hi ha unes normes, una indumentària i uns consell que cal seguir. Un cop coneixem les regles del joc, cal descobrir els prinicipals bolets del nostre territori per tal d'identificar-los al bosc. La guia enumera els principals bolets mitjançant unes senzilles guies que ens indiquen l'època de l'any, l'hàbitat o com reconèixer el bolet segons les seves característiques físiques.
Finalment, la guia es completa amb un apartat amb llegendes, curiositats i receptes a l'entorn d'aquest fongs i un espai per fer les nostres notes de camp tant deliciosos i exquisits.

Un llibre ideal per començar la tardor, aprendre i conèixer l'etorn natural que ens envolta i esdevenir un caçador de bolets en tota regla.

Trobareu més guies a: http://www.lagalera.cat/ftp/grec/lagalera/Nova/colec.jsp?codcol=805&pos=0001




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada