dilluns, 29 d’octubre del 2012

MOIXAINA EXPRÉS, d'Émile Jadoul, Ed. Corimbo

Acaba de sortir un nou àlbum de l'autor francès Émile Jadoul, que ja ens havia fet somriure i emocionar amb Només un trosset, Que vé el llop, L'empassapupes, i molts altres títols dirigits als més menuts, de 0 a 5 anys.
I ens n'alegrem molt, ja que segueix demostrant la seva gran coneixença del món infantil, i especialment de la seva relació amb el dels adults. De fet, en aquest àlbum diu que s'ha basat en una idea del seu fill Édouard.

Tant els petits com els grans es podran sentir identificats en aquesta divertida i senzilla història, on un nen, personificat com habitualment en un animaló ( un conill, en aquest cas), aconsegueix que el seu pare per fi li dediqui una moixaina de temps indeterminat.

El retrat del ritme frenètic que portem tots plegats actualment, i de com aquest afecta els més menuts, està fet amb tanta gràcia, jugant amb les mides del text i les il·lustracions, i ja des de les guardes del llibre, que no podem parar de somriure en tota l'estona.

A destacar el protagonisme del pare, en aquest i algun altre llibre de l'autor, com Las manos de papá, també molt recomanable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada